Dit is StadshagenTotaal, de wijkstichting voor en door de inwoners van Stadshagen, één van de meest kinderrijke wijken van Nederland. Inmiddels telt Stadshagen ruim 25.000 inwoners, en dit aantal zal de komende jaren verder gaan groeien. Stadshagen is een wijk die vol in ontwikkeling is. De komende jaren wordt de wijk steeds verder uitgebreid, onder andere met het steeds groter wordende Winkelcentrum Stadshagen als kloppend hart van de wijk.  

StadshagenTotaal zet zich in voor de inwoners van Stadshagen. Wij houden ons bezig met verschillende onderwerpen die de wijk aangaan. Wij vertegenwoordigen de inwoners bij diverse platformen, gemeentelijke overleggen en praten mee over algemene zaken die Stadshagen aangaan, zoals bijvoorbeeld de laagvliegroute naar aanleiding van Vliegveld Lelystad, de Zwolse omgevingsvisie en de ontwikkeling van het nieuwe winkelcentrum.

Naast deze belangenbehartiging, organiseert en stimuleert  StadshagenTotaal activiteiten voor en door de inwoners van Stadshagen. De inwoners van Stadshagen kunnen al jarenlang genieten van het jaarlijks terugkerende Stadshagenfestival, de kinderen sluiten hun zomervakantie af door het door de wijkstichting georganiseerde Huttendorp en diverse initiateven worden door de wijkstichting (financieel) aangemoedigd.

Benieuwd wat wij nog meer doen? Neem gerust een kijkje op deze website.