Wagen van Stadshagen

Sinds 2014 beschikt Stadshagen over een eigen unieke aanhanger: de Wagen van Stadshagen. Deze ingerichte aanhanger maakt het voor bewoners, bewonersgroepen en organisaties in Stadshagen mogelijk om op iedere locatie in de wijk iets te organiseren. Het is een Wagen in, van en voor de wijk. De Wagen wordt niet verhuurd voor privé-feesten.

In de Wagen van Stadshagen zitten de volgende spullen:

  • 1 grote partytent van 3 bij 6 meter,
  • 8 picknickbanken en 4 picknicktafels,
  • 2 buffettafels,
  • 2 statafels,
  • een EHBO-koffer,
  • 1 stroomhaspel,
  • Verder een slot voor de trekhaak.

Locatie

De Wagen staat geparkeerd op het parkeerterrein bij De Stadshoeve, Arendshorstlaan 23, Zwolle, op een speciaal voor de Wagen gereserveerde parkeerplaats. Vrijwilligers van Park De Stadshoeve verhuren de Wagen voorlopig namens de Wijkstichting.

ophalen & terugbrengen

Na het bevestigen van uw reservering krijgt u een instructie over het ophalen van de Wagen van Stadshagen.

Voorwaarden

Op de dag dat de Wagen wordt opgehaald, moet men

  1. Een rijbewijs en een ID kaart of paspoort meenemen, ter controle.
  2. € 100,00 borg contant
  3. De gebruikersovereenkomst tekenen. Daarna krijgt men de sleutels en een snoer voor de aansluiting van de verlichting voor de wagen.

 

RESERVEREN

Wilt u de Wagen van Stadshagen inzetten voor een wijk-, buurt- of straatinitiatief? Stuur dan minimaal 4 weken van tevoren een reservering via onderstaand formulier. 

De wijkstichting neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen. 

8 + 1 =

Wilt u de Wagen van Stadshagen inzetten voor een wijk-, buurt- of straatinitiatief? Stuur dan minimaal 4 weken van tevoren een reservering via onderstaand formulier.

De wijkstichting neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen.

CONTROLE EN BIJDRAGE

Na het terugbrengen van de Wagen op het afgesproken tijdstip, wordt de Wagen eerst door Klus in de Wijk gecontroleerd. In de Wagen hangt de lijst met artikelen die in de Wagen aanwezig (moeten) zijn.

Als na controle blijkt dat de Wagen in goede staat is ingeleverd, wordt de borg minus 50 euro terug gegeven. Van dit bedrag wordt 40 euro gebruikt om spullen te vervangen en groot onderhoud te doen, zodat de Wagen steeds in goede staat is.

Park De Stadshoeve ontvangt een vergoeding van 10 euro. Als er na de verhuur artikelen missen, worden de kosten hiervan eveneens van de borg ingehouden. Als bij controle aan de Wagen blijkt dat er sprake is van schade of vernielingen, worden de kosten hiervan in rekening gebracht bij de gebruiker.

 

Partytent

Sinds 2019 zit er een nieuwe partytent in de Wagen. We hadden twee kleine tenten, maar die hebben we vervangen door een grote tent van 3 bij 6 meter. Er zijn twee mensen nodig om deze tent op te zetten. Bij de tent hoort een opzetinstructie.

Als het doek van de partytent nat is, deze bij het opruimen los in de kar leggen. Dat voorkomt dat het weer er in gaat zitten. Bovendien is het dan voor de medewerkers van Park De Stadshoeve duidelijk dat het doek moet drogen.

De partytent 3×6m is één van de meest gebruikte afmetingen partytent. Deze partytent past namelijk op elke oprit en heeft een mooi oppervlakte van 18m². Hiermee is deze partytent geschikt voor 18-25 personen. Met deze pvc partytent van 3 op 6 ben je verzekerd van goed materiaal met een lange levensduur, de zeilen zijn namelijk gemaakt van PVC zeil. Deze zeilen zijn vergelijkbaar met het materiaal van vrachtwagenzeilen. Het stevige frame bestaat uit dikke gegalvaniseerde buizen met stevige koppelstukken.

Een nieuwe partytent is een grote uitgave, dus we willen hier graag een poosje van genieten.

Noodgevallen

In noodgevallen kunt u contact op nemen met:

Wijkstichting Stadshagen (contactpersoon): Simone Kiewiet

Telefoonnummer: 06 – 33983852
E-mail: info@stadshagentotaal.nl