Stadshagenfestival

Sinds 2000 wordt het Stadshagen Festival georganiseerd. In 19 jaar tijd is het festival uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Gedurende de hele dag bezoeken vele Stadshagenaren het feestterrein aan het Twistvlietpark en in het winkelcentrum. Een festival dat door en voor Stadshagenaren wordt georganiseerd. Elk jaar wordt het festival op de laatste zaterdag van de zomervakantie georganiseerd. Het is een feest waar buren en kennissen uit de wijk elkaar weer kunnen ontmoeten en hun zomervakantie met elkaar afsluiten. Een evenement voor jong en oud!

 

Op 2 september 2023 staat het volgende Stadshagen Festival op de planning. Ben jij er bij in het Twistvlietpark?

 

Programma Stadshagenfestival 2023

Braderie 10.00 – 17.00 uur
Winkelcentrum Stadshagen

Jumbo Kinderplein met mega attracties (& begeleiding) 10.00 – 18.00 uur,
Twistvlietpark

Open podium met livemuziek 12.00 – 18.00 uur
Twistvlietpark

Prijzenfestival aan de Belvédèrelaan 12.00 – 18.00 uur
Belvédèrelaan 

Kinderdisco 17.00 – 18.00 uur
Feesttent

LEAD 20.00 – 24.00 uur
Feesttent

Foodtrucks Twistvlietpark

We werken dit jaar weer met herbruikbare bekers. Voor jouw laatste beker, krijg je een eco-munt. Deze munt kun je doneren aan het festival, waarbij je ons enorm helpt óf lever de munt in bij de Jumbo op zondag of maandag en ontvang EUR 2,- retour. 

 

Meer nieuws

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

De mooie plannen voor het opvrolijken van het viaduct bij de Entree van Stadshagen worden natuurlijk van harte gesteund door de wijkstichting. Dit mooie initiatief krijgt steeds meer vorm en onderstaande uitnodiging willen wij jullie niet onthouden!

Sponsors gezocht voor Huttendorp 2023

Sponsors gezocht voor Huttendorp 2023

De organisatie van Huttendorp 2023 is druk met de voorbereidingen van Huttendorp, een van de grootste bouw- en timmerfeesten van Zwolle. Ook dit jaar staat het evenement weer gepland in de laatste week van de zomervakantie. De organisatie is dringend op zoek naar...