mrt 9, 2023

Stadshagen Totaal denkt mee over het nieuwe winkelcentrum

Woensdagavond 8 maart vond er een informatiebijeenkomst plaats voor de klankbordgroep over de plannen voor het winkelcentrum. Ook het bestuur van Stadshagen Totaal was uitgenodigd en liet zich graag informeren over de toekomstige uitbreiding van ons winkelcentrum.

Onder de indruk van de mooie, doordachte plannen kwam het bestuur tot de conclusie dat er goed nagedacht wordt over wat Stadshagen nodig heeft. Er moet rekening worden gehouden met diverse belangen, en dat merkten we op deze bijeenkomst. Ook was er ruimte voor kritische geluiden vanuit buurtbewoners die zich over bepaalde punten in het plan zorgen maakten.
Aan de andere kant werd ook duidelijk dat er een duidelijke leemtes, die nu ervaren worden in het bestaande winkelcentrum, gevuld zullen gaan worden. De plannen geven weer dat er wordt gebouwd aan een echt bruisend wijkhart, waar ontmoeting tussen bewoners een prominentere plaats krijgt in het centrum.

Wat ons betreft mag de schop zo snel mogelijk de grond in.

Meer informatie op www.hartvanstadshagen.nl

Meer nieuws

Symphonica Stadshagen zoekt vrijwilligers

Symphonica Stadshagen zoekt vrijwilligers

Vorig jaar kon het niet doorgaan, maar op 25 juni a.s. vindt in Stadshagen eindelijk het nieuwe evenement Symphonica Stadshagen plaats! Het wordt een gratis toegankelijk en jaarlijks terugkerend evenement met als hoogtepunt een avondconcert in de stijl van Night of...

Pieten in Stadshagen

Pieten in Stadshagen

adipiscing elit. Et nunc quidem quod eam tuetur, ut de vite potissimum loquar, est id extrinsecus; .