mrt 9, 2023

Stadshagen Totaal denkt mee over het nieuwe winkelcentrum

Woensdagavond 8 maart vond er een informatiebijeenkomst plaats voor de klankbordgroep over de plannen voor het winkelcentrum. Ook het bestuur van Stadshagen Totaal was uitgenodigd en liet zich graag informeren over de toekomstige uitbreiding van ons winkelcentrum.

Onder de indruk van de mooie, doordachte plannen kwam het bestuur tot de conclusie dat er goed nagedacht wordt over wat Stadshagen nodig heeft. Er moet rekening worden gehouden met diverse belangen, en dat merkten we op deze bijeenkomst. Ook was er ruimte voor kritische geluiden vanuit buurtbewoners die zich over bepaalde punten in het plan zorgen maakten.
Aan de andere kant werd ook duidelijk dat er een duidelijke leemtes, die nu ervaren worden in het bestaande winkelcentrum, gevuld zullen gaan worden. De plannen geven weer dat er wordt gebouwd aan een echt bruisend wijkhart, waar ontmoeting tussen bewoners een prominentere plaats krijgt in het centrum.

Wat ons betreft mag de schop zo snel mogelijk de grond in.

Meer informatie op www.hartvanstadshagen.nl

Meer nieuws

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

De mooie plannen voor het opvrolijken van het viaduct bij de Entree van Stadshagen worden natuurlijk van harte gesteund door de wijkstichting. Dit mooie initiatief krijgt steeds meer vorm en onderstaande uitnodiging willen wij jullie niet onthouden!

Sponsors gezocht voor Huttendorp 2023

Sponsors gezocht voor Huttendorp 2023

De organisatie van Huttendorp 2023 is druk met de voorbereidingen van Huttendorp, een van de grootste bouw- en timmerfeesten van Zwolle. Ook dit jaar staat het evenement weer gepland in de laatste week van de zomervakantie. De organisatie is dringend op zoek naar...