mrt 15, 2024

Deze zomer geen Huttendorp

Het evenement Huttendorp is al jaren de feestelijke afsluiting van de zomervakantie voor de kinderen in Stadshagen. De organisatie van Huttendorp valt onder de financiële verantwoordelijkheid van wijkstichting Stadshagen Totaal. Helaas heeft het bestuur van de wijkstichting de afgelopen twee jaar moeten constateren dat Huttendorp financieel negatief is afgesloten. Doorgaan met de oude organisatie zou onevenredige risico’s voor de lange termijn inhouden.

Het bestuur van de wijkstichting ziet op dit moment geen mogelijkheden om in 2024 een Huttendorp in de oude vorm aan te bieden. Het streven is om in 2025 een nieuwe organisatie neer te zetten.
Mark Pieffers, bestuurslid en contactpersoon voor Huttendorp: “Het besluit om Huttendorp dit jaar niet door te laten gaan is niet lichtzinnig genomen. Wel willen wij vooruit kijken en is het onze wens om nog met een alternatief te komen voor Huttendorp  in 2024. Stadshagen Totaal is daarom op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken over een alternatieve activiteit voor kinderen in de laatste week van de zomervakantie. “Uiteindelijk is het een evenement voor en door de inwoners van Stadshagen”, aldus Mark.  “Door deze oproep hopen we dat nieuwe enthousiastelingen zich aan zullen melden”.  Ook zoekt het bestuur vrijwilligers die zich vanaf september 2024 willen bezig houden met de organisatie van Huttendorp 2025.

Dus daarom de oproep; ben je creatief en wil je iets betekenen voor de kinderen in Stadshagen, zoek dan contact met de Wijkstichting via info@stadshagentotaal.nl.

Meer nieuws

Werkzaamheden van start kunstproject ‘Entree Stadshagen

Werkzaamheden van start kunstproject ‘Entree Stadshagen

In april gaan de werkzaamheden van start rondom het spoorviaduct over de Frankhuizerallee langs de Hasselterweg. Het kunstproject ‘Entree Stadshagen’ is na 2 jaar voorbereidingen zover en wordt gerealiseerd. Dit brengt enige hinder met zich mee doordat er...

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

Stadshagen Totaal steunt ‘De entree van Stadshagen’

De mooie plannen voor het opvrolijken van het viaduct bij de Entree van Stadshagen worden natuurlijk van harte gesteund door de wijkstichting. Dit mooie initiatief krijgt steeds meer vorm en onderstaande uitnodiging willen wij jullie niet onthouden!